جنوبیها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست میکنند. میگو سوته یکی از این غذاهاست. این خوراک را با پوره سیب زمینی بخورید تا هم خوشمزه تر شود و هم سیر شوید.
مجله آشپزی مثبت - سارا مرتضوی: جنوبیها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست میکنند. میگو سوته یکی از این غذاهاست. این خوراک را با پوره سیب زمینی بخورید تا هم خوشمزه تر شود و هم سیر شوید.
مواد لازم برای 2 نفر
طرز تهیه:
1. ابتدا پوره سیبزمینی را آماده کنید. بهاینترتیب که سیبزمینیها را آبپز کرده و پوست بگیرید، سپس آنها را در یککاسه مناسب له کنید.
2. سیبزمینیهای لهشده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آن کره بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
3. بعد از ده دقیقه خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا پوره گرم بماند. در این میان میگو سوته را آماده کنید.
4. کره را با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، میگوها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
5. قارچها را بهصورت ورقهای خرد کنید. بعد از 5 دقیقه که از تفت دادن میگوها گذشت، قارچها را داخل تابه بریزید و آن را همراه با میگو تفت دهید. آرد و عصاره را هم داخل تابه بریزید. حالا یک لیوان آب آرامآرام به مواد داخل تابه اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بهآرامی هم بزنید تا سس کرمرنگی حاصل شود، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از 3-2 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
6. میگو سوته را در ظرف موردنظر بریزید و آن را با پوره سیبزمینی تزیین کنید.
یه جور دیگه
- میتوانید به جای پوره سیبزمینی از سیبزمینی سرخشده استفاده کنید.
- میتوانید به جای ترکیب عصاره ،از یک فنجان آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
- 300 گرم میگو
- 300 گرم قارچ
- 1 دسته جعفری خرد شده
- 1 عدد قرص عصاره گوشت یا مرغ
- 2 ق س آرد گندم
- 50 گرم کره
- مواد لازم برای پوره سیبزمینی
- 2 عدد سیبزمینی متوسط
- 50 گرم خامه
- 1 پیمانه شیر
- 50 گرم کره
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا پوره سیبزمینی را آماده کنید. بهاینترتیب که سیبزمینیها را آبپز کرده و پوست بگیرید، سپس آنها را در یککاسه مناسب له کنید.
2. سیبزمینیهای لهشده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آن کره بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
3. بعد از ده دقیقه خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا پوره گرم بماند. در این میان میگو سوته را آماده کنید.
4. کره را با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، میگوها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
5. قارچها را بهصورت ورقهای خرد کنید. بعد از 5 دقیقه که از تفت دادن میگوها گذشت، قارچها را داخل تابه بریزید و آن را همراه با میگو تفت دهید. آرد و عصاره را هم داخل تابه بریزید. حالا یک لیوان آب آرامآرام به مواد داخل تابه اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید و بهآرامی هم بزنید تا سس کرمرنگی حاصل شود، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از 3-2 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
6. میگو سوته را در ظرف موردنظر بریزید و آن را با پوره سیبزمینی تزیین کنید.
یه جور دیگه
- میتوانید به جای پوره سیبزمینی از سیبزمینی سرخشده استفاده کنید.
- میتوانید به جای ترکیب عصاره ،از یک فنجان آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.